Γιορτή - Γενέθλια

Κωδικός: Β-33
55,00 €
Τι πιο εντυπωσιακό από ένα κουτί με αναλλοίωτα κόκκινα τριαντάφυλλα και αρκουδάκι. Ένα ιδιαίτερο δώρο για να ξεχωρίσετε!! Τα αναλλοίωτα τριαντάφυλλα διατηρούνται για 3-5 χρόνια.
Κωδικός: B-17
25,00 €
  Αναλλοίωτα αρωματικά τεχνητά τριαντάφυλλα μέσα σε τετράγωνο γυαλί.  Ένα ξεχωριστό δώρο που διαρκεί για πάντα! Διατίθεται σε κόκκινες,  ροζ και φούξια, μπλε, μαύρο και λευκό αποχρώσεις
Κωδικός: Β-11
25,00 €
Αναλλοίωτα αρωματικά τεχνητά τριαντάφυλλα μέσα σε τετράγωνο βελουτέ κουτί πολυτελείας.  Ένα ξεχωριστό δώρο που διαρκεί για πάντα!
Κωδικός: Αρ-80
35,00 €
Αρκουδάκι φτιαγμένο από "τεχνητά" κόκκινα τριαντάφυλλα με λευκή καρδιά που διατηρούνται για πάντα.  Μια μοναδική και πρωτότυπη πρόταση δώρου για όσους θέλουν να συνδυάσουν λουλούδια και αρκουδάκι!  Ύψος: 25εκ.
Κωδικός: Αρ-81
35,00 €
Αρκουδάκι φτιαγμένο από "τεχνητά" μαύρα τριαντάφυλλα με κόκκινη καρδία που διατηρούνται για πάντα.  Μια μοναδική και πρωτότυπη πρόταση δώρου για όσους θέλουν να συνδυάσουν λουλούδια και αρκουδάκι!  Ύψος: 25εκ.
Κωδικός: B-62
30,00 €
Τι πιο μοναδικό από ένα αναλλοίωτο τριαντάφυλλο!! Ένα εντυπωσιακό αναλλοίωτο τριαντάφυλλο στολισμένο σε κουτί πλεξιγκλάς!! Τα αναλλοίωτα τριαντάφυλλα δεν χρειάζονται φροντίδα και διατηρούνται για 3 - 5 χρόνια!!

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος